11.4.2011

Maanantain mopoilua


No pilkistihän se aurinko tänään ja iltapäivä lämpeni kahdeksaan asteeseen. Joten  siitä ajelulle (siis ihan vain huruajelua), kun saattaapi tulla räntäsateet ja pakkaset takaisin. Ajelimme täältä Raanujärvelle ja takaisin mikä teki 100 km yhteensä. Niin ja minä sain muutaman kuvan  rannasta ja kevään edistymisestä.

omakuva

puro sanoi puli puli

vaalit lähestyy

10.4.2011

10.4.2011 Sunnuntaina Napapiirille

Aurinko paistoi ja monet monet olivat kaivaneet liiterin nurkasta kaksipyöräiset ajopelit baanalle. Bongasimme varmaan toistakymmentä motoristia  tällä pikku matkalla Napapiirille ja takaisin eli vähän yli 70 km.
Lämpöasteita oli noin +7 astetta. Joten uudet koretexit ja alle vielä lämmintä reilusti.
Tämän kyltin kohdalla on kahvila- ruokapaikka.  Jos jatkan perinnettä miseliinirenkaiden antamisesta niin tälle  kahvilalle vois antaa  sen kolme ja puoli  miseliinirengasta. Edullinen paikka  ja helppo mennä. Lämpimille ilmoille kahvilalle on  iso terassi ja kaipa sen mopon siihen voi viereen siksi aikaa parkkeerata,  Munkki ja viineri maistuivat vain  ihan tavalliselle.

Napapiirillä on vain paljon muutakin kuin tämä yksi  rakennus ja sieltä  löytyy paljon mielenkiintoisempiakin ruokapaikkoja ja saanee kahvikupposenkin. Tai siellä voi piipahtaa sisälle  toinen toistaan mielenkiintoisempaan putiikkiin. Tai käväise moikkaamassa joulupukkia. Jos vaikka joku haluais joulupukille käydä kuiskimassa omista toiveista uudesta moposta, kypärästä tai ajopuvusta ja samalla ehdottais eikö hän vois niitä  jo tuoda juhannukseksi