23.5.2010

22.4. toinen mopoiluni lomapäivän kunniaksi


No tuhkapilvet estivät Berliinin matkan, joten tämä kaunis keväinen päivä käytettiin pikku mopoiluun. Viileetä oli vieläkin. 
Tällä kertaa oli tähtäimessä Rovaniemi ja siellä Rovalan ja Rovaniemen kansalaisopiston kädentaitonäyttelyt, joista oli kuvasia laittaa tähän.
Olisko minusta puutöihin,


pitsin nypläykseen,

keramiikkaan vai posliinimaalaukseen.
Pyörähdimme vielä Saarenkylässä tarvikekeskuksessa hakemassa pikku tiivisteen ja sain tämmöisen kuvan. Kilometrejä tuli mukavat 70km ja ihan asiallisia kilometrejä . Eikä oltu ainoita mopoilijoita, vaikka olikin ihan arkipäivä
Ensimmäinen moporeissu 11.4 .2010 sunnuntaina


Laitan nyt jälkeenpäin tämän blogimerkinnän kun huomasin, että onhan noita kuvia näistä kahdesta eka reissustakin ja pari raapustusta mopokirjassa. 


Eki oli jo ottanut Mopon esiin 8. päivä ja vaihdettua silloin öljyt. Nyt oli mun vuoro takapenkille, äh ei ollut edes takaboksia, joten eipäs nojailla. Sai myös laittaa päälle monta kerrosta vaatetta vaikka oli kuin kaunista ja tiet just sulia ja kuivaneita, hiekkaisia ja routavaurioisia.Ajelimme Sinettään ja tuli Pekka vastaan ja yhdessä ajelimme Ylikylän tiehaaraan ja me ajeltiin sitten vielä mutka Songassa Palovaaran päällä, saatiin kilometrejä 80. Oli ihka viileetä +6-+7 astetta.